SEC bvba

sec.bvba [at] telenet.be
09 380 25 88
Van den Bossche Tom

Ten Bosse 106
9800 Deinze
België

Sec bvba is een kleinschalig studiebureau dat zich tot doel stelt werkbare en kwaliteitsvolle stabiliteitstudies af te leveren, in overleg met de verschillende bouwpartners.

Bij Sec bvba geloven wij rotsvast in stabiliteit en duurzaamheid. Wij voeren stabiliteitstudies uit van betonnen, stalen, maar vooral houten constructies. Reeds meer dan 20 jaar bekwamen we ons elke dag verder in het technisch ontwerp van houten structuren in het algemeen en houtskelet in het bijzonder. Net zoals de ouderdomsringen de boom verstevigen, rekenen wij op onze ervaring om een stevige partner te zijn in houtskeletbouw.

Stabiliteitstudies die ons kantoor verlaten zijn steeds in nauw overleg met de architect opgemaakt en hebben oog voor de architecturale vereisten en de hygrothermie van de constructie. Het uiteindelijke doel van onze studies is de uitvoering op de werf. Dit vertaalt zich in de duidelijke en gedetailleerde plannen die we telkens afleveren. De controle of technische assistentie op de werf maakt eveneens deel uit van ons takenpakket.

Wij nodigen u graag uit om wat te grasduinen op onze website...

Ruwbouw
  • Grondwerken, fundering & kelder