BAST Architects & Engineers

info [at] bast.coop
+32 (0)9 395 91 20

De Pintelaan 347
9000 Gent
België

Vibe

We streven naar een duurzame wereld met een evenwicht op ecologisch, economisch en sociaal vlak van lokale tot mondiale schaal, met respect voor elk standpunt. We zijn bewust van onze persoonlijke verantwoordelijkheid in het groter geheel.Esthetiek en duurzaamheid vullen elkaar aan, ze versterken mekaar zelfs. Ecologisch bouwen is geen stijl en dat willen we vermijden. Ecologisch bouwen biedt het juiste kader om boeiende architectuur te maken die mensen kan beroeren en inspireren.We creëren vernieuwende architectuur door een antwoord te bieden op de ecologische en sociale vraagstellingen. Het ecologische en sociale vormen de aanleiding om gebouwen en omgevingen te creëren die ademen, inspireren en doen leven, kortom menselijkheid uitstralen! We beschouwen ze als intelligente gebouwen die ook esthetisch  een maatschappelijke meerwaarde bieden. Kortom het zijn multi-dimensionale basten om in te leven.

 

We willen de architectuur benaderen vanuit een verwevenheid met de omgeving waarin ze bestaat. Vanuit die verwevenheid zoeken we naar menselijke en economische meerwaarden. 
Deze meerwaarden worden geobjectiveerd.We multi-dimensionaliseren elke opdracht. We werken met een interprofessioneel team dat op een geïntegreerde en holistische wijze zowel architectuur, ruimtelijke ordening, bouwtechniek, stabiliteit en technische uitrustingen samenbrengt.

Populair op Ecobouwers
  • Houtskelet
  • Strobouw
  • Kalkhennep
Ruwbouw
  • Totaalprojecten
We werkten mee aan deze bouwprojecten